fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

3.990 Ft

Legyen minden fürdetés csupa móka ezzel az aranyos vízilóval a Tikiri állatkert sorozatából! Kedves tekintetével, magával ragadó mosolyával és aprócska füleivel azonnal belopja magát a gyerekek szívébe. Lágy csörgős hangot is képes kiadni, ami nagyon izgalmassá teszi a babák számára. Mivel 100%-ban természetes gumiból készült, ezért nem tartalmaz veszélyes anyagokat, és kellemetlen szagoktól mentes. Kis mérete miatt könnyen meg tudják fogni a gyerekek. Tartóssága miatt sok-sok éven keresztül ideális játszótárs marad.
Tudtad, hogy a Tikiri játékai kizárólag természetes anyagokból, és újrahasznosított műanyag felhasználásával készülnek? Ezáltal maximálisan környezetkímélők, előállításuk pedig helyben, Sri Lankán történik, ezáltal a környezetterhelés minimális. A Tikiri célja, hogy játékaival hozzájáruljon a gyerekek testi és szellemi fejlődéséhez is. A rágókák, kreatív játékok, valamint aranyos állatfigurák mind a környezettudatosság jegyében készültek a legnagyobb gondossággal. Fedezd fel mindet!

Leírás

Minden fürdetés igazán szórakoztatóvá válik a Tikiri állatkert sorozatához tartozó víziló figurával, mely csörgős hangot is képes kiadni. Rendkívül tartós játék.

További információk

Méretek12 × 25 cm
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.