fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

3.990 Ft

A Tikiri állatkert sorozatának oroszlánja csak arra vár, hogy gyermeked megismerhesse. Fedezze fel az állatok királyát Tikiri kedves oroszlánfigurája által! Nagy sörényével és mosolygós tekintetével garantáltan elvarázsolja majd gyermekedet. A 100%-ban természetes gumiból készülő játék kiváló rágóka, de tökéletes játszótárs a fürdőkádban is. Csörgős belseje izgalmas és szórakoztató a babák számára, ami lekötheti a figyelmüket bárhol is legyetek. Mivel az organikus gumi kiváló minőségű és rendkívül tartós, ezért hosszú ideig fog tudni játszani vele gyermeked.
Miért éri meg a Tikiri játékokat választani? Ez a Sri Lanka-i cég azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minőségi és környezetkímélő, valamint a gyerekek testi-lelki fejlődését elősegítő játékokkal járuljon hozzá a boldog gyermekkorhoz. Amellett, hogy nem tartalmaznak semmilyen veszélyes anyagot, a Tikiri játékok helyben készülnek, ezáltal is minimalizálva a szénlábnyomot. A Tikiri állatkert sorozata mellett rágókákat, kreatív játékokat és egyéb aranyos figurákat is találsz a kínálatban!

Leírás

Gyermeked kedvence az oroszlán, vagy szeretnéd ha megismerné az állatok királyát? Akkor a Tikiri oroszlán figurája a legjobb választás. Természetes gumiból készült állatfigura.

További információk

Méretek9 × 12 cm
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.