fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

5.090 Ft

A Tikiri Fairytales Collection egyik legaranyosabb darabja ez a „Napfelkelte sárkány”, mely tökéletes társa a Tikiri „Éjféli sárkányának”. Világos színével és narancssárga, csillagos-gyűrhető szárnyaival vidámságot csempész majd gyermeked mindennapjaiba akár már újszülött kortól! Akárcsak a Mid Night Dragon, a Sunrise Dragon is természetes, szagmentes gumiból készül, káros anyagoktól mentesen, színeit pedig környezetbarát növényi alapú festék adja, ezáltal maximálisan biztonságos. A természetes guminak köszönhetően kellemes a tapintása, ezért ideális rágóka is egyben fogzó babáknak. Tisztítása is egyszerű; csupán egy nedves, puha ruhával töröld át a játékot! 

Fontos számodra, hogy biztonságos, természetes anyagokból készített játékokkal játsszon gyermeked? Akkor válaszd a Tikiri játékait, melyeket 100%-ban természetes anyagokból, kézzel készítenek Sri Lankán, ezáltal jelentősen minimalizálva a szénlábnyomot. A Tikiri amellett, hogy minőségi környezetbarát játékokat gyárt, azt is elsődleges céljának tekinti, hogy termékeivel a hozzájáruljon a kisgyerekek testi-lelki fejlődéséhez. Gyermeked jövőjét is támogatod, ha a környezettudatos Tikiri játékokat vásárolsz!

Leírás

A Sunrise Sárkány rágóka a Tikiri Fairytales kollekció része. Organikus, teljesen természetes gumiból készült, és környezetbarát, növényi olaj alapú festékkel (szójaolaj), kézzel festett. Ez a sárkány egy varázslatos rágóka a kicsiknek, akik most fedezik fel a világot! A kis kezek is könnyen meg tudják fogni, és a hullámos szárnyak kitapogatása fejleszti a bébi érzékelését.

További információk

Méretek15 × 15 cm

Szállítási információ

NorbioFutárszolgálattal házhozszállítás (Előre utalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)Futárszolgálattal házhozszállítás utánvéttelSzemélyes átvétel Budapesten (Csak előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén)Nemzetközi szállítás Európán belül (Csak előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén)
 Szállítási idő 2-3 munkanap 2-3 munkanap2 munkanap 4-5 munkanap
20000 Ft értékű rendelés alatt 1190 Ft 1590 Ft 490 Ft 5590 Ft
20000 Ft, és feletti értékű rendelés eseténingyenesingyenesingyenesingyenes
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.