fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

8.990 Ft

Ez aranyos Teddy plüss maci csak arra vár, hogy kisfiad, vagy kislányod legjobb barátja lehessen! Imádnivaló pofijával és aranyos masnijával azonnal belopja magát a szívekbe. Igazoltan organikus pamutból készül, ezáltal nem csak rendkívül tartós, hanem hihetetlenül puha is, megnyugtató érzés hozzábújni.

Ha egy biztonságos játékot szeretnél gyermekednek mellyel hosszú évekig tud játszani, ez plüssmackó a Tikiritől tökéletes választás! Akár már újszülött kortól kiváló játszótárs.
A Tikiri elsődleges célja, hogy játékaival hozzájáruljon a gyermekek testi és mentális fejlődéséhez. Ennek érdekében a Tikiri játékok tanúsítottan mentesek veszélyes anyagoktól, és természetes összetevőkből készülnek, mint például az organikus gumi, vagy pamut.

A Tikiri emellett kiemelten fontosnak tartja a környezet védelmét is, ezért egyes játékaikban újrahasznosított műanyagot is felhasználnak, termékeik emellett helyben, Srí Lankán készülnek, ezáltal is minimalizálva a gyártással járó környezetszennyezést.

Leírás

Elragadóan aranyos plüssmaci a Tikiritől. Az igazoltan organikus pamutból készült játék maci hihetetlenül puha, nagyon jó érzés hozzábújni. Gyermeked imádni fogja!

További információk

Méretek12 × 17 cm
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.