fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

4.990 Ft

Lucas a kis bárány alig várja, hogy gyermeked játszótársa legyen! Ez az aranyos bárányka hangot is képes kiadni játék során, ezáltal pedig elősegíti, hogy gyermeked megértse az ok-okozati összefüggéseket. Enyhén érdes felülete hozzájárul az érzékelés fejlődéséhez, puha kék sálja pedig izgalmas felfedeznivalót jelent a kicsik számára. Kis mérete miatt könnyen kézbe tudják venni a gyerekek, ráadásul azon babák számára, akiknek most bújnak elő tejfogaik, tökéletes rágóka. Mivel természetes gumiból készül, ezért nagyon kellemes a tapintása. Igazoltan mentes mindenféle mérgező káros anyagtól, így biztonságos játék gyermeked számára.
A Tikiri játékok előnye, hogy kiváló minőségűek, ezért sokáig kiváló játszótársat jelentenek majd gyermeked számára. Ráadásul mivel természetes anyagokból, valamint újrahasznosított műanyagból készülnek, ezért Földünk védelméhez is hozzájárulsz azáltal, hogy Tikiri játékot választasz. A Tikiri célja, hogy a környezet védelme mellett a gyerekek szellemi és testi fejlődését is elősegítse játékaival.

Cikkszám: 94010B Kategóriák: , , , Termék ID: 3245

Leírás

Lucas bárányka tökéletes első játék gyermekednek! Igazán szórakoztató a kicsiknek, ugyanis hangot is képes kiadni. Tartós, minőségi játék, természetes anyagokból.

További információk

Méretek9 × 15 cm
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.