fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

7.990 Ft

Lucas a mókás bárány együtt nő gyermekeddel! Ez a kreatív játék már akár újszülött kortól is használható. A 3 különböző gyűrű 3 különböző mérettel, hangzással, anyaggal és mintával rendelkezik, közepén pedig egy kedves, természetes gumiból készült bárányka található. Egy igazán izgalmas és szórakoztató játék kisgyerekek számára! A babák esetében hozzájárul az érzékelés fejlődéséhez, ahogy a különböző hangokkal és anyagokkal megismerkednek. Az organikus pamutból készülő anyag puhasága megnyugtató a baba számára, azáltal pedig, hogy képesek hangot kiváltani a játékból, megtanulják az alapvető ok-okozati összefüggéseket.
A Tikiri játékokkal biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságos és valóban kiváló minőségű, hosszantartó játékkal gazdagodik. Ez a Sri Lanka-i cég azt tűzte ki céljául, hogy kiemelt figyelmet szentel a környezettudatosságra, ezért a Tikiri játékok kizárólag természetes anyagokból, valamint újrahasznosított műanyagból készülnek, mindenféle káros anyagtól mentesen. Ráadásul ezek a játékok mind helyben készülnek, ezáltal is minimalizálva a környezetterhelést. Ha számodra is fontos a környezet védelem, akkor a Tikiri a legjobb választás!

Leírás

Kedves báránykás játék a Tikiritől, mely 3 különböző gyűrűből áll, melyek különböző hangzással és anyaggal rendelkeznek. Biztonságos, nem tartalmaz veszélyes anyagokat.

További információk

Méretek15 × 15 cm
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.