fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

5.490 Ft

Ajándékozz kisbabádnak első éveire egy igazi jóbarátot ennek a varázslatos unikornisnak a személyében! Az akár már újszülött kortól is használható aranyos, csörgős játék unikornis különlegessége, hogy 100%-ban természetes gumiból készül, melyet a kaucsukfából nyernek ki Srí Lankán, így biológiailag teljesen lebomló. Tökéletesen biztonságos, mérgező anyagoktól mentes játék, ami könnyedén tiszítható nedves, puha textillel. A kis játék unikornis kiváló rágóka is egyben azoknak a babáknak is, akiknek most bújnak elő az első fogacskái. A színes csíkokkal díszített farokrész anyaga tanúsított, 100%-ban organikus eredetű pamut. A játék minden apró részlete izgalmas és szórakoztató felfedeznivaló a baba számára.

Miért érdemes a Tikiri játékait választani? Ez a Srí Lanka-i márka azt tűzte ki elsődleges céljául, hogy olyan játékokat hozzon létre, melyek nem csak biztonságosak, hanem 100%-ban környezetbarátak is, emellett pedig ösztönözhetik a gyerekek érzelmi és fizikai fejlődését is. A BPA mentes, organikus Tikiri játékok gyártása is Srí Lankán történik, ezzel is jelentősen csökkentve a szénlábnyomot. A természetes gumiból készülő Tikiri termékek szagmentesek, lágyságuknak köszönhetően pedig jó érzés kézbe venni őket. Tökéletes választás környezettudatos szülőknek!

Leírás

Egy minőségi és tartós unikornis játék természetes alapanyokból a Tikiritől, amivel sok évig tud majd játszani gyermeked. Igazoltan mentes káros anyagoktól.

További információk

Méretek12.5 × 15 cm
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.