fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

7.990 Ft

Katy baba csak arra vár, hogy gyermeked legjobb barátja lehessen! Ez a kedves, barna hajú, mintás ruhácskát és csíkos harisnyát viselő leányka a Tikiri Bonikka sorozatának tagja, melybe számos hasonlóan aranyos kislány baba tartozik. A kis hölgyek imádnak teadélutánokat tartani, melyre a te kislányodat is nagyon várják! Fedezd fel a többi Tikiri játékot is, melyek nem csak természetes anyagokból, hanem egyúttal maximálisan környezetbarát módon készülnek!
Miben különböznek a Tikiri játékok a hagyományos gyerekjátékoktól? Ez a Srí Lanka-i cég azt a célt tűzte ki, hogy olyan sok-sok évig használható játékokat gyártson, melyek veszélyes anyagoktól mentesek és egyúttal környezetkímélők is. Termékeik természetes gumiból, újrahasznosított műanyagból, valamint organikus pamutból készülnek és nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Annak érdekében pedig, hogy ökológiai lábnyomuk minimális legyen, játékaikat helyben, Srí Lankán készítik. A Tikiri játékaival emellett a babák valamint a kisgyerekek fizikai és érzelmi fejlődéséhez is hozzá kíván járulni.

Leírás

Játék baba a Tikiri Bonikka sorozatából. A barna hajú, mintás ruhát viselő Katy baba alig várja, hogy gyermeked legjobb barátja legyen.

További információk

Méretek12 × 18 cm
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.