fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

4.990 Ft

Gyermeked nehezen alszik el? Olyan játékot keresel ami segít megnyugtatni őt? Alvinnal, a kiselefánttal ez sikerülhet! Ez a kedves kis bábfigura egyben szundikendő is, ami rendkívül puha, hiszen 100%-ban pamut, ezáltal a baba számára különösen megnyugtató, emellett pedig az érzékelését is fejleszti. A bábjáték során ráadásul fejlődhetnek a gyermek társas készségei, figyelme és beszédkészsége is. A természetes gumiból készült elefánt pedig hatékonyan enyhítheti a fogzással járó kellemetlenségeket. Akárcsak a többi Tikiri játék, az Alvin elefánt szundikendő sem tartalmaz káros anyagokat, így maximálisan biztonságos.
Tudtad, hogy ha Tikiri játékot vásárolsz, azzal hozzájárulsz a Föld védelméhez? A Sri Lankán, helyben készített játékok környezetterhelése a lehető legkisebb, ráadásul nagy részük újrahasznosított műanyag felhasználásával készül. A Tikiri emellett elkötelezett, hogy játékaival hozzájáruljon a gyerekek szellemi és testi fejlődéséhez is.

Leírás

Gyermeked nehezen tud elaludni? Ez a kedves, elefántos szundikendő a Tikiritől rendkívül puha, organikus pamutból készült, ezáltal rendkívül megnyugtató érzés.

További információk

Méretek12 × 22 cm
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.