fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

7.990 Ft

A matek is lehet szórakoztató a Newmero kockajátékkal! Ezzel a speciálisan a 3-7 évesek számára tervezett, kiváló minőségű játékkal könnyedén és hatékonyan fejleszthetők a gyerekek alapvető matematikai készségei. A kis csomag ideális a legkisebbek számára, hogy játékos keretek között ismerkedhessenek a számok világával, valamint arra is, hogy idővel nehezebb számolási feladatokat is el tudjanak végezni segítségével. Tartalmas szórakozást nyújt akár otthon, akár utazás során, vagy bármilyen helyzetben, ha a kicsiket le szeretnénk kötni valamivel. Mivel egy pamut táska is jár hozzá, ezért könnyedén hordozható bárhová is mennénk. A dán eredetű newmero kockajáték kis kiszerelésű változata 27 kockát tartalmaz, melyek magas minőségű, tartós műanyagból készültek, így akár a szabadban is lehet velük játszani. A sárga színű kockákból 2 készletet (számokkal 1-9-ig), míg a zöld kockákból 1 készletet (számokkal 10-90-ig) tartalmaz. A csomagban angol, francia, lengyel, és dán nyelvű leírás található, mely többféle gyakorlatot és játékmódot mutat be.

Leírás

A Newmero minőségi kockajátékával gyermeked megismerheti a számok világát és játszva fejlesztheti matematikai készségeit. 3-7 éves korig ajánlott.

Szállítási információ

NorbioFutárszolgálattal házhozszállítás (Előre utalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)Futárszolgálattal házhozszállítás utánvéttelSzemélyes átvétel Budapesten (Csak előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén)Nemzetközi szállítás Európán belül (Csak előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén)
 Szállítási idő 2-3 munkanap 2-3 munkanap2 munkanap 4-5 munkanap
20000 Ft értékű rendelés alatt 1190 Ft 1590 Ft 490 Ft 5590 Ft
20000 Ft, és feletti értékű rendelés eseténingyenesingyenesingyenesingyenes
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.