fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

3.690 Ft

Ez a fából készült madáretető csodálatos ajándék gyermekének, melyet olyanra festhet amilyenre csak szeretne! A készletbe a 8 db összerakható fa elemen kívül 5-féle színű festék tartozik, valamint egy ecset is.

Ha gyermeked imád festeni és a természetet, az állatokat is szereti, akkor ez egy tökéletes játék számára, melyben kiélheti kreativitását.Ez a kisfiúk és kislányok számára egyaránt nagyszerű játék lehetőséget ad számukra, hogy maguk készítsék el a madáretetőt, ezáltal fejlesztve fantáziájukat, kézügyességüket is.í

Az elkészült madáretető hangulatos és személyes éke lehet a kertnek, vagy az erkélynek. Fantasztikus élmény lesz együtt figyelni gyermekeddel ahogy a madarak meglátogatják ezt az aranyos madáretetőt. Az etetőbe könnyedén beletehetsz magvakat, kialakításának köszönhetően jól megfigyelhetőek a madarak ahogy elfogyasztják a csemegét.

Szállítási információ

NorbioFutárszolgálattal házhozszállítás (Előre utalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)Futárszolgálattal házhozszállítás utánvéttelSzemélyes átvétel Budapesten (Csak előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén)Nemzetközi szállítás Európán belül (Csak előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén)
 Szállítási idő 2-3 munkanap 2-3 munkanap2 munkanap 4-5 munkanap
20000 Ft értékű rendelés alatt 1190 Ft 1590 Ft 490 Ft 5590 Ft
20000 Ft, és feletti értékű rendelés eseténingyenesingyenesingyenesingyenes
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.