fbpx
Close
9900 Körmend Babits Mihály u. 7.
+36 70 883 5164 info@norbio.hu
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 09:00 órától 15:00 óráig.

5.090 Ft

Őrizze gyermeked álmát ez az aranyos, kék éjszakai sárkány, már akár újszülött korától! A 100%-ban természetes gumiból készülő játék kézzel készül és növényi olaj (szója) alapú festékkel van színezve, így maximálisan környezetbarát és veszélyes anyagoktól mentes. Ráadásul mivel kellemesen puha az anyaga, ezért tökéletes rágóka. Mérete is ideális a kicsiknek, hiszen könnyen kézbe tudják venni. Csillagos, gyűrhető szárnyaival biztosan le fogja nyűgözni babádat és egyben fejlesztik érzékelését! A szárnyak bélése organikus pamut. A játéksárkányt nedves, puha ruhával könnyedén megtisztíthatod ha szükséges. 

Válaszd te is a Tikiri játékait! A 100%-ban természetes anyagokból készülő Tikiri játékok Sri Lankán készülnek, azzal a céllal, hogy ösztönözzék a gyerekek érzelmi és fizikai fejlődését biztonságosan és környezetbarát módon. A Tikiri játékok maximálisan BPA mentesek emellett pedig szagmentesek, gyártásuk pedig Sri Lankán történik ezáltal is minimálisra csökkentve az szénlábnyomot. Ha neked is fontos a környezet védelme, a Tikiri tökéletes választás!

Leírás

A Midnight Sárkány rágóka a Tikiri Fairytales kollekció része. Organikus, teljesen természetes gumiból készült, és környezetbarát, növényi olaj alapú festékkel (szójaolaj) és kézzel festett. Ez a sárkány egy varázslatos rágóka a kicsiknek, akik most fedezik fel a világot! A kis kezek is könnyen meg tudják fogni, és a hullámos szárnyak kitapogatása fejleszti a kisbaba érzékelését is.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.